Hiçbir şey yaşam kadar tatlı değildir. -Euripides |
|
||||||||||
|
Ertesi gün gözlerini zorlukla açtığında ilk sözü "su" oldu. Susamıştı gerçekten. Hemşire yanıbaşındaki bardağı derhal uzattı delikanlıya. -Ne oldu nerdeyim? -Ağır bir trafik kazası geçirdiniz beyfendi. Ama iyisiniz, bir iki güne kalmaz çıkarsınız. Kızın (hemşirenin) gözleri dolmuştu. Delikanlının "Ne oldu" sorusuna cevap vermeden çekip gitti birden. * * * Delikanlı artık iyileşmişti hastaneden taburcu olmak üzereydi. Hemşireye o gün neden ağladığını sordu. -Babam... Babamla ben de aynı yerde kaza yapmıştık ve... babam sizin kadar şanslı değildi maalesef. -Üzgünüm, hatırlatmak istemezdim, başınız sağolsun. - ... Delikanlı giderken öylece bakakaldı kız ilaç kokulu hastane penceresinden. Ve camın karanlık yüzüne yansıyan yaşlarsa yağmurun izleri değildi... * * * Kapı açıldı birden o gelmişti! -Doktorlarıma teşekkür için gelmiştim. Gelmişken size de bir uğrayayım dedim de.. Kızın gözleri doldu yine. -Hayrola bu sefer niye ağlıyorsun? - ... -Gözüne birşey kaçtığını söylemeyeceksin herhalde?.. - ... -Bak bunu da sana getirdim gözüne kaçan neyse çıkarır inşallah dedi ve çıkardı gelinliği...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Bahadır Yurteri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |