İnsan bir küçük dünyadır. (Mibres Kosmos) -Demokritos |
|
||||||||||
|
Bir mucize bekliyorum. Öyle bir mucize olmalı ki bu Hayatımın dizginlerini elime vermeli. Peki hayatımın dizginleri kimin elinde? Bilmiyorum. Ama ben yönlendirmiyorum hayatımı. Benim hayatım Yani başkalarının kararları mı? Evet bir mucize bekliyorum. Öyle bir mucize olmalı ki, Bana bir hayat vermeli, Dizginleri de elime. Sadece benim olmalı Tek ben yaşamalıyım Başkaları seyretmeli. Herkesin bir hayatı olmalı, Ama birbirine bağımlı Ve birçok yerde kesişmeli hayatlar Ama birbirini kapsamamalı Öyle hayatlar, Öyle düzenler olmalı ki Mucizeler beklenmemeli.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © inan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |