Mutlu insanlar tatlı şeylerden söz ederler. -Goethe |
|
||||||||||
|
Yakılarak öldüğü varsayılan anı defterlerinde Birbirine değen iki su damlası gibiyiz der Dokunmanın getirdiği haz ve isyanla Yere çarptığında dağılacak olan Belkide bu kaderdir karanlıklar şehrinde "İklimsiz bir bedendeyim Hangi tende kendimi tadacağım Hangi ölüm kaderim olacak Hangi korku terkedişim" Suskunluk anlatabilseydi kelimelere ihtiyaç olmazdı hiç Oyuna her an hazır duran bakışındaki meyl Aydınlanmayan gece gibi siyaha çalıyor beni Yakmayan ateş Kör tutku Kırmızı tango Dumanım yok gümanım var bu gece Tenin ağulu kokusu doluyor odaya Nefesini içime hapsediyorum Derin sarhoşluk Bir kadeh lal Her an yokolmaya hazır damarlarıma sızarken Çizgilerine dokunuyorum usulca Alnının tam orta yerinde ellerimle heceliyorum Düş ler ne ka dar kı rık sa ben de kı rı ğım bu ge ce Ya pış tır ma be ni Ek sik par ça la rı a ra ma! Usulca kilitliyorsun kapısını odanın İçine hapsolduk şimdi bu isimsiz gecenin Kuruyan nehir Uyuyan şehir Ve kırmızı her zaman alevlenir filmlerde...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © PERVIN OKTAY, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |