Ama gene de dünya dönüyor! -Galilei |
|
||||||||||
|
Nerde bir çocuk görsem , ağlayan Seni hatırlarım Ağladığım geceleri Ne zaman bir gün bitse Seni hatırlarım Ardında tükenen bakışlarımı Nerde bir ölüm yaşansa Seni hatırlarım Kaybettiklerimin değerini Ne zaman bir yıldız kaysa Seni hatırlarım Düştüğüm boşluğu Nerde bir aşk başlasa Seni hatırlarım Tutsak hayatımı Ne zaman bir mucize gerçekleşse Seni hatırlarım Kavuşabilme ihtimalini Korkuyorum uyumaktan Uyanmaktan korkuyorum Korkuyorum yokluğundan Başa dönmekten korkuyorum Korktuğun gibi varlığımdan … HASAN ÖZTÜRK hasanhilmiozturk@hotmail.com ************************************************************************************************************** AŞKIN DİYALEKTİĞİ (Şiir Tadında Denemeler) --- Okudunuz mu? Hasan ÖZTÜRK • Kanes Yayınları • Basım Tarihi : 07 - 2010 • ISBN : 9786056137662 • Sayfa Sayısı : 112 • Etiket Fiyatı : 8.00 TL. Kitap hakkında: Tanrıyla aynı yaşta olan aşk, yaratılışın ilk anında oradaydı. Böylece evrende bulunan her atomun bir parçası olan kozmosun beşinci kuvveti sonsuzluk yolculuğuna başlamış oldu. Yolculuğu boyunca mutlaka ama mutlaka her kalbe uğrayıp adını silinmez bir şekilde yazdı. Damlayan her gözyaşı aşkın sihrini akan kana karıştırdı. Bu bazı bedenleri sarhoş etti, kimilerini ise zehirledi. Ama biz onu hep kaf dağının ardında bildik. Oysa bu kitabın başlatmış olduğu serüveni tamamladığınızda aşkın damarlarınızda hala akmakta olduğunu hissedeceksiniz. Ve daha aşkın bin bir boyutuna açılan pencereler. Fark edilemeyen ama hissedilen şoklara hazır olun… *** KİTAP HAKKINDA YORUMLAR *** Başlığı gibi şiir tadında denemeler, derinliklerden gelen yılların örgüsü, deneyimi, gözlemi ilmek ilmek işlenmiş satırlara. Aşk-sevda-kadın-erkek-yaşam-ayrılık-özlem-hasret-moral... ne yok ki yaşamdan kısa kısa destansı bir kesit. Başarılar, kutlarım. Farklı bir usta dilden, kalemden, yürekten gelen satırları okumak keyif verdi. İlginç bir yazıydı. Yazım hayatınızda başarılar.( Melahat Çelik – 2007) Nasıl anlatsam, yazı çok güzel ben bir şey demiyeyim en iyisi. Siz zaten anlamışsınız her şeyi. Kaleminiz daim olsun.( Nermin Aydın – 2007) Aşkın gerçeği, gerçekleri daha nasıl anlatılabilir ki. Kadın ya da erkek hangimiz başka şeyler yaşadık, bu yazıdakilerden farklı. Yazarı kutluyorum. Okurken yaşadıklarımı bir daha yaşadım. İlk günkü acısı ile evet ben de aşk acısı çekenlerdenim ama gerçek ve hala sevenim. Yazıların devamını sabırsızlıkla bekliyorum, tekrar başarılar ve tebrikler.(Adsız OKUR-2008) -Kitapçılarda ve İnternet Kitap satış sitelerinde-
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Hasan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |