İnsanlar yalnızca yaşamın amacının mutluluk olmadığını düşünmeye başlayınca, mutluluğa ulaşabilir. -George Orwell |
|
||||||||||
|
yokluk içinde varlık benim ki aşk denilince altı patlar güç denilince eh işte bazen hiperaktif bazen sakar denge bende yok çıkar bronz gökyüzünün beyaz gölgeli kadını hayat çizginde dikilen terin sabahlığında bir yol orada ayaklarını sürüye sürüye yürüyen bir adam silueti görürsen ya düşmek üzereyim ya parmağına tutunuyorum sıkma avuçlarını hışımla, acından emekliyim darlık içinde huzur benim ki evreşe yollarında bir tarla çeltik üsküdar yağmurunda şemsiyesiz kuru kalmak gibi ve ıslıksız ve sessiz çığlık bende yok satar kırmızı göğün maviye dokunan yanı yeşil eteklerinden süzülen bir nehir içinde salına salına düşünen özgür bir balık görürsen ya takılmak üzeredir ağa ya takılmış çırpınmakta yumma gözlerini bak, kilitbahirde güvercinler uçmakta denizler ortasında sudan korkmak benim ki rüzgar oradan gelir, düşman da zafer oradan gelir, avuntu da ama tutarsız ama zamansız mazi bana çok batar ............ yeri gelmişken; bir gün gerekirse ellerini ölürcesine bırakıp gitmek kaleye daha çok destan sığar bu yüzden çıkar gömleğini,göğsün görünmeli Ali Aydoğdu
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Ali AYDOĞDU, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |