Yalnızca hava, ışık ve arkadaşın varsa hiç üzülme. -Goethe |
|
||||||||||
|
Yaprak gibi döküleyim önüne Solayım, beter olayım Gözlerini getir öleyim... Bilmeden çocukça sevildigini Ve bayram sabahınca beklendigini Kaf Dagından günesi getirir gibi Getir gözlerini öleyim... Kimsesizim, ilk kez bu kadar suskunum Sana söylemiyorum Yıldızlara uzanmısım her aksam Ve baglanmıs ve kınanmıs Ve karsında yitirilmisim Ne olur gözlerini getir Getirgözlerini öleyim... Ben biraz sirim, biraz divane Çarmıha gerseler öldüremezler Sırrım kalemimde degil yüregimdedir Istersen dost, istersen düsman gibi Getir gözlerini öleyim... Ben yine kaybettim, görmüyor musun? Safak yangınından yaralı çıktım Ve ben, Gözlerinle yıkılası bir siire basladım Kaçtıkça sana döndüm Ve artık gülü bıraktım Menekse yapragını, kitaplarımı, Suskun maceramı... Bu siir bitsin... Bana pesini bıraktıgım bir hayatı degil, Gözlerini getir, Getir gözlerini, öleyim... Serap öz( teşekkürler.. )
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © sedaa, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |