Yaşama karşı sımsıcak bir sevgi besliyorum... -Dostoyevski |
|
||||||||||
|
23.02-sene 2006 Günlerden perşembedir-anne gördüm suratı O günden bu güne dek-ilk defa rüyamdasın Gerçek heyecanlıydın-yüreğim çarptı çın çın Her gece gir rüyama-seninle konuşalım Rabbim çile çektirme-zorlukları aşalım Evimizin önüne-gelmiştin taksi ile Yukardan bakıyorum-kayboldu sende çile Sessizce ağlıyorum-açtım bu anda camı Uyandığımda yoktun-hissettim o an gamı Her gece gir rüyama-seninle konuşalım Rabbim çile çektirme-zorlukları aşalım Sınıfta ve okulda-okurum şiirimi Düşünüyorum seni-atamıyorum nemi Dinleyenler başını-yerlere eğiyorlar Yüzlerinde yaşlar var-ağlıyorlar zarı zar Her gece gir rüyama-seninle konuşalım Rabbim çile çektirme-zorlukları aşalım Annem acıya soktun-duygularım karışık Gündüzüm gece oldu-bulamıyorum ışık Saatler ile aylar-hep seneler geçiyor Sen orada biz burda-bizi üzüntüye kor Her gece gir rüyama-seninle konuşalım Rabbim çile çektirme-zorlukları aşalım Yazılır dörtlüklerim-yıllarca okunacak Hem doğum hem de ölüm-böyle yaratmıştır Hâk Dörtlükler yazılırken-farklı farklı düşüncem Gerçekten özlüyorum-sabaha döndü gecem Her gece gir rüyama-seninle konuşalım Rabbim çile çektirme-zorlukları aşalım Bundan sonra seninle-ya rüyada ahrette Bir gün görüşeceğiz-bizde geçeriz öte Oğlun Hasan yazıyor-anlatacak durmadan Seni orda korusun-dünyaları Yaratan Her gece gir rüyama-seninle konuşalım Rabbim çile çektirme-zorlukları aşalım
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © HASAN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |