Dünyada birbirinin eşi ne iki görüş vardır, ne iki saç kılı, ne de iki tohum. -Montaigne |
|
||||||||||
|
Beni dü$ürdüğüm için Sen'den, Kırıldımı bilmiyorum Durup bakamadım hiç Aklımın otobanı çok kalabalık Dü$ün, aklına dokunamadım Bu nasıl bir yalnızlık sen dü$ün Ko$uyoruz dalgınlıkla Carptıklarımız hayatlarımız oluyor sonra bu yolda Carpamıyorum sana Çok karanlık yeryüzü Cesetlere bakıyorum sonra ömrümdeki Hepsinin üzerinde bir gazete Tarihlere takılıyor gözüm Seninkinin tarihi yok Sonra bir kimlik takılıyor gözüme Adı yok, resminden tanıyorum Organları bağı$lanmı$ Sonra adımı görüyorum ilk sırada Sen, ne zaman öldün Aklımın otobanında.. .?
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © ozanparlak, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |