"Bana ev hikayesinden söz açmayın. Artık benim oraya gideceğim yok!" Fuzuli, Leyla ile Mecnun |
|
||||||||||
|
düşlerin haram bana. acıyan bedenime deva ararken, gelecek ümitleri haram bana. şafağına saplanırken günün yüzümde acıyan sen rengarenk resmedilmek haram bana. içimdeki çocuk! haram sana, duru yanların yara sana! konuşmak, özlemek, haram! tebessümünü takmak yüzüne bedenin! haram sana! ölmeyecek kadar masumsun (yeniden sevdaya)doğmak haram sana! şaşkın, gökkuşağı seyrül-sefaları haram sana! kapa gözlerini! kavrulan, harabe dünya haram sana. Sus Ey Bedeninde İntihar; Özlemi İle Çaresizliği Arasına Boynu İlmekte Sancıyan Ruhun, (Göz Pınarların Devaya Kururken) Gölgesinde Sevda Yangınından Tutuşmuş Çocuk! Her Ölüm, Yeni Ümitlerle Doğurmayı Vaat Etse de Sana Bir Daha Ölmeyeceksin!(Ölmek Haram Sana!) Acın Kefenin Bedenin Kabrin! Anca Rahmeti Rabbinden Dilersin. Gayrısı Haram Sana!
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Suat, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |