"İnsanların bazen neye güldüklerini anlamak güçtür." -Dostoyevski |
|
||||||||||
|
* öylesine takıldım okyanusa,rengine aldandım... bilmiyordum değerini. öyle birden akıp gideceğini bilmiyordum. gücüm var sanmıştım durdurmaya bir an için o güzel an için donduracaktım her şeyi dönen dünya duracaktı kalbim daha hızlı çarpacaktı düşler planlara sığmadı planlar düşlere aldanmadı beklerken ben aniden güneş tenime kızıllığını vurdu okyanusa baktım son kez neler anlatıyor diye düşündüm severken vazgeçmemek için güç buldum ışıltısında dalgasında berraklığında şarkılar hızlandırdı her şeyi sanki beni büyüyle sardı çaldı seni benden sorulara korkar oldum bildiğim cevaplardan isyan eder oldum en iyisi ne onu bile bilemez oldum hayatın anlamı okyanusun tadında kaldı "bir aşığın nefesi" bu kelimelerde kesildi vazgeçtim ben kendimden....
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Neslihan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |