..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Dünyada insandan çok aptal var. -Heinrich Heine
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Öykü > Aþk ve Romantizm > Mustafa Alyaz




26 Eylül 2007
Þimdilerde  
þimdi sensizligin acýsý vurdu gözlerime

Mustafa Alyaz


unutamadan aþký doyasýya yaþamadan aldanmýþýklarýn acýsý birazda aþký yaþatana sormak


:AIEA:
þimdi sensizligin acýsý vurdu gözlerime

þimdilerde mutlu günlerin bittigi yalnýzlýgýn kalbe vurdugu vakitlerdeyim .baharý yaþayan kalbim yazý yaþamadan kýþ oldu.kalbim buz kesti gözlerim ise intihar etmekte kendine.bir günlük baharý yaþamak isterdim kýþýn ortasýnda seni son birkez sararak ama yok.þimdileri boþ rüzgar sesleri var gönlümde nereye estigini bilmeyen hýrçýn bir boþluk.boþlukta bir girdabýn içine kapýlmýþ savrulup duruyor bedenim.þimdi kýþý yaþýyor gönlüm.yoklugunda buz tutmuþ eller ýsýnmak için kan aglayan gözlerim var.aglayan gözlerimin yaþýný silmek için ellerimin ýsýnmasýný saglamak için gözyaþlarýmý siliyorum.okan o kadar sýcak ki sen gittin gideli yanan kalbimin son çýrpýnýþlarý bunlar.aþkýn yoklugunda vurulmak tam kalbten.ne güzelde gülümserdin.herzaman iyi olmamý isterdin ve elinden geleni yapardýn neden þimdilerde bana bakan kimse yok neden ellerim buz gibi neden neden neden.kalbim bu kadarmý kötü ben çok mu kötü biriydimde bana bunlarý laik gördün neden beni seçtin neden gülümsedin bana sana demiþtim degilmi beni fazla alýþtýrma sana, gitgide daha çok baglanýyorum diye.sende söz vermiþtin gitmeyecegim biryere hep yanýnda olacagým diye ve bir sürü pembe hayallerin vardý bizim üzerimize dair. neden gittin hepsi bilerek yaptýgýn þeylerdi degilmi beni üzereek ne geçti eline neden bendim söylesene neden ben be.gülüþlerin yalanmýydý kalbime dokunuþun yalanmýydý.neden yýkmak istedin beni neden neden neden be býraktýnda beni bu bendeki sen kim ozaman, sana kötü söz bile diyemiyorum ben seni oyle sevdim ki tüm masumiyetimle.sen sen naptýn be soylesene bana kandým senin sýcaklýgýna, artýk yaþayacagým bir beden var diye ama yok gittin gittin sen gittin.giderken bende býrakmasaydýn bana verdiklerini.giderken anýlarýný da yanýna alýp gitseydin.uyuyamýyorum neden mi yastýgýmda hala senin kokun var.alýp gitseneydin yastýgýmdanda kokunu býrakmadýn ki beni sana.sen gittin ben bittim.þimdilerde yanýlmýþlýgýn acýsý var yüregimde.kendimi buldum siyahlarda hani sende severdin ya siyahlarý iþte senden kopamýyorum seni anýmsatan herþey ben oldu siyah oldu asalet oldu sen bende.aþkýn asaleti oldun.aþký oyle bir yaþþatýnki aþk oldu bende artýk aþk dagýtýyorum yalancý baharlar yaratýyorum kendime þimdilerde mutluluk agacý oluyorum dilek tutuyorlar beni görüp ve bir öpücük konduruyorlar bedenime ben artýk aþk agacýyým.bir sürü aþk var.keþke benimde aþkým bu kiþilikte olsun diyen insanlara aþk dagýtýyorum.duyma bunlarý eminimki kýskanýrsýn.aþký çok iyi yaþatýyorumda sonu acý iþte neden mi sende aþkýn sonunda beni acýlarla baþbaþa býrkamýþtýn.þimdilerde ilk baharý yaþýyorum yastýgýmda baharýn en nadide çiçeklerin kokusu var.ama sen kokuyor hala sen benim baharýmdýn iþte.

þimdilerde aþk oluyorum sana sonsuza kadar gittin sanma baharým, sen gittim zannet ama dön bir bak sen gittiysen peki bu bende ki sen kim iþte ben baharý bendeki kalan senle yaþýyorum sevgili.al yastýgýmdan kokunu býrakma bana herþeyi......



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.


Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Özgeye Þiir [Þiir]
Senli Geçen Günler [Þiir]
Sevgililer Günü [Þiir]
Kara Sevdam [Deneme]


Mustafa Alyaz kimdir?

deneyinler tecrübe oldu bir çok aþký anlattýlar bana bende derledim sende yaþadým hepsini hayal edilecek bir aþký yaþadým ama acýsý yýktý beni

Etkilendiði Yazarlar:
cezmi ersöz


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Mustafa Alyaz, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.