Dünyanın her tarafından öğretmenler insan topluluğunun en fedakâr ve muhterem unsurlarıdır. -Atatürk |
|
||||||||||
|
Ben sevdayı böyle bilmezdim amca Böyle anlatılmadı bizlere sevda Anlatmayı bilemediler benim gibi Ben sevdayı böyle bilmezdim amca Kor ateşlerde yanıyor gönlüm Yarin her sözü bir volkan içimde Her gece sabaha kadar süren Alevsiz bir yangın misali Ben sevdayı böyle bilmezdim amca Kaç bahar yaşadı bu deli gönül Hiç böyle yenilmedim suskunluğa Hiç vazgeçmedim kendi canımdan Done döne yoldum saçlarımı Duvarlara vurdum dertli başımı Dinmedi acısı yüreğimin Kaç gece sabahladım ağlayarak Ben sevdayı böyle bilmezdim amca Gelip geçen bir mevsim sanmıştım Seneler geçti ömürümden habersiz Koştum ardından büyülü rüzgarın Tabipler derdime derman olmaz Yad ellerdeyim sesim duyulmaz Her derdin dermanı zaman Gönül yareme merhem olmaz Ben sevdayı böyle bilmezdim amca Bir deli rüzgarda savrulacağımı Her yağmurda koşup sokaklara Tepeden tırnağa ıslanacağımı Aşk bu adamı del eder Yakar gönül kül eder Hüzünlü bir şarkıdır dilde Söyledikçe kahr eder Ben sevdayı böyle bilmezdim amca Böyle anlatılmadı bizlere sevda Anlatmayı bilemediler benim gibi Ben sevdamı anlatamadım amca Ferat 10.11.2001 İstanbul Not: Noter tescillidir.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Ferat, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |