Mektubum sanırım fazla uzun oldu, çünkü daha kısa yazmak için yeterince vaktim yoktu. -Pascal |
|
||||||||||
|
İki gözü bir ağzı Değil ya... Her değirmenin farklı dönse de çarkı Aynı buğdaya çalışır Un olması için öğütme taşı Her kanadı olan kuş uçmaz Ama her uçan kuşun kanadı vardır, Tıpkı böyledir ben de sevmelerin anlamı Ve Akşamları... Beni bu satırlara, Seni bana getiren hep aynı Aynı sevdanın ekili tohumları. Aynı vazifeye mahsus, Acıya yoğrulan sevginin tadı Hangi ellerde örülür, Ve nasıl... Birimizin birimizden farkı, Aynı göz yaşlarına ıslatmaz mıyız? Farklı bedenlerde ki canı. Madem zaman eşit, Sevgi eşit, Sevda aynı. Neydi o aynalarda göremediğimiz, Yalanlara katık ettiğimiz gerçek, Neydi.... Birimizin birimizden farkı Aynı buğdaydan olma unun Fırında pişmiş, Bir tepsi çöreğiyiz... Ben, sen, o yok; hepimiz....
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © serkan ökçe, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |