İnsanın en iyi tarafı ürperebilmesidir. -Andre Gide |
|
||||||||||
|
girse de kanıma tüm sözler maya tutmuyor artık yüreğim ben kendimi hep sana bekletiyorum. ne zaman ve nasıl ısıtacaksan yeryüzümü çık artık saklandığın bilinmezlerden ağaçlarım devrilmeden denizlerim çekilmeden yıldızlarım dökülmeden hangi suretinle doğacaksan sabahlarıma doğ artık ben dünyamı hep sana döndürüyorum. hangi seslerle süsleyeceksen ezgilerimi çek al beni bu ritimsizlikten durakları şaşırmadan notalarım karışmadan foyalarım çıkmadan çık gel her neredeysen ben sazımı hep sana ayarlıyorum. bende tarih gibi gelişen, tükenmeyen sen umutlarımı sakladığım sen bende sabır tükenmeden başka canda sevilmeden ölümlere bilenmeden çık gel her neredeysen ben ömrümü hep sana tüketiyorum.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © semih ismet şen, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |