Yaşama karşı sımsıcak bir sevgi besliyorum... -Dostoyevski |
|
||||||||||
|
Ey Rabbim,şükürler sana, Verdiğin her şey için bana, Yaşama sevincim gelmişken sona Ömürlerden ömür ver bana Kendimi cefakar kul sanırdım, Sabırlarımı sonda bulurdum, Kendi kendime derdim yoruldum, Aslında ben çok yanıldım, Bunca yıldır mal eyledin, Şükretmedim yeniledin, Bunca ayıbımı sen gizledin, Hep isyanımı dinledin, Bu sınav dünyasında, Bunca güzellik arasında, Mal mülk kavgasında, Seni unuttum aslında, Sen verdin ben inkar ettim, Hep kendi kendime yettim, Ne zaman sana şükrettim, Allahım ben ne ettim, Senden nice ömür isterim, Acılardan en acısını dilerim, Sadece cennet serabını yeğlerim, Hamdu selevatlar ederim,
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © ramazan yavuz, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |