Sevginin ölçüsü ölçüsüz sevmektir. -Spinoza |
|
||||||||||
|
Ya huriler nerede..? Acı çekmek Cehennemmi Ya azrailler nerede..? Ağlamakmı gülmekmi Mutluluk nerdedir, mezardamı Yanındamı yoksa Kollarıyın arasında Aşk kalptemi, yoksa hayaldemi Yaşamak nedir üzülmekmi; Cellatın bakışları, üzerinizde iken Ben bir kenarında Kadehim eksilmeden seyrederken hurileri Hükmedeceksen bu hayatın inceliklerine İstemem cennetinden bir köşe. Hasret nedir özlemekmi Yoksa sevipte yok olmakmı Özlem nerde sendemi Sarılsam öpsem özlemim geçermi Sevgi nerde; Gönül sendemi? Yoksa kalptemi Sevgi nerdedir? Yalnızlıktamı, yoksa sırtından sarılıp öpmektemi Bir hayalin bir rüyanın içindemi. Saracaksan yabani sarmaşıklar gibi etrafımı Ben taşıyacaksam, bu sevdanın ağır yükünü Sen umursamaz olacaksın belki beni Ama istemeyeceğim ben Sensiz olacaksa cennetimdeki oda.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Kemal Keçeli, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |