Yaşamak için topu toplam altı haftam kalsaydı ne mi yapardım? Tuşlara daha hızlı basmaya bakardım. -Isaac Asimov |
|
||||||||||
|
parmaklıksız tutsaklıklar içinde ilk ve son katlimdir doğarken katlettiğim annem baba demeden hasret dedim tanımadığımdan dağlara siper olan babamı vatan bildim soğuk, yolvermez ve korkulan dağları ancak tetiğe uzanmadığından küçücük parmağım terketmek zorunda kaldım beni saklayan her yanı pusu, her yanı çatışma dolu henuz doğmamış vatanımı ama birkere çıktın mı dağlara bırakmaz bir daha insanı. Yıldız bilirim ben gece atılan kurşunları ve göremezsiniz hiç biriniz benim kadar ne çok yıldız kaydığını bu gece dağları kuşatan askerlerin hediyesi yıldızlar toplandı bedenimde ve bir yorgan gibi sardılar üzerimi dağlarda üşüyüp hasta olmayayım diye
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Gökhan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |