İnsanlığı tanımak insanları teker teker tanımaktan kolaydır. -La Rochefoucauld |
|
||||||||||
|
Sensizliği soluyorum şimdi bu şehirde.. Gülümseyişlerini özledim oysa... Nefes alıp vermelerim yokluğunu içime çekmelerim inan Son bir bakış gözlerimde takılı senden kalan Ellerimde sevginin sıcaklığı bir avuç Seni senle yaşarken bu iklimde ben farketmemişim meğer gün batımını gidişinle.. Oysa ne çok şey gidiyormuş senle bu şehirden beraberinde Gülümseyişler gidiyormuş... Bekleyişler... Sitemler... Serzenişler.... Oysa sensizliği düşünmek ne çok soluksuz kalmakmış Seni senle yaşarken bu şehirde yokluğunu düşünmemişim meğer.. Oysa o tahta masada sensiz oturmak bile boşluğu kucaklamakmış .... Meğer seni sevmiş ...meğer seni ne çok sevmişim....!! Çiğdem SELÇUK /EDİRNE 19:46 28/06/2008
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Çiğdem SELÇUK, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |