Sevginin ölçüsü ölçüsüz sevmektir. -Spinoza |
|
||||||||||
|
Çatlamış bir yürekle soy beni Sokul ağarmış mevsimlerime Islak darbelerle çöz düğmemi Kime ne çocuk kederlerimden Bir kuru bir ıslak gözlerimden Akrep sokar yelkovanı aniden Bu akşam hüznü de içerim ben. Kapat kepengi, kilit vur kapıma Dilersen bulandır sularımı aşkla Dön yüzünü ışıl ışıl pınarlarıma Dağla gönlümü pranga ol ayağıma. Çırılçıplak düşlerin mendili elimde Hüznün otlarını biçerim ben ah ile Yüreğimde aşk, gönlümde menekşe Geçiyor yıllar, dünler bitti vah ile. Göçümüze şahittir şimdi uçarı saatler Sevda deyince saklan, aşk hep bekler Kıyısında gezeriz ölümün, anılar yeter Akik bir ömrün sularındayız, derbeder. Selahattin Yetgin
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Selahattin Yetgin, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |