Bilgi sakalla ölçülmez. -Moliere |
|
||||||||||
|
ne yapacağımı da bilmiyorum. çengeller her tarafımdan çekiyor. güveneceğim hiçbirşey yok. zaman dursa yine düşünemeyeceğim. hareket güzel ama benden adam olmaz. unutmak istemediğim şeyler var. Unutup gitmek istemediğim. Hani o hayvansı tarafım insana dönüştü. kapıdan girdim, dedim ya. ama hareketlerimi çengeller çekiyor gibi. "gerçek"ten uzaklaşmak için yalan söylüyorum. Bu zamanlarda ne yaptığımı bilmiyorum. kaçamadığım bir yer olacak. hafızam siliniyor. nefretle ve kendimle şimdi buluşuyorum. Beklediğim yerle kapıdan girdiğim yer çok ilgisiz. güven çok zor. şaşkınım. aynada başka bir şeytan var. "zehirleniyorum",beni zehirliyor. dönmek için mi elimden geleni yapıyorum? dönmemek için mi? Biz hangi reeldeyiz. kütlem doluyor, aşağı düşeceğim. ne hayal etsem belamı bulmaktan geçiyor yolu.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © asuman karakaya, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |