Dünya hayal gücünün tuvalinden başka birşey değildir. -Henri David Thoreau |
|
||||||||||
|
Avuçlarımda taşıyıp göstermekten korktuğum… Aşklarım vardı benim. İncitilmekten, yalanlardan belki de hep doğrulardan Kaçan sevdaları vardı uçarı yüreğimin Kilitlerinin diğer ucunda gizlenen… Aşklarım vardı hep korku biriktiren bütün yüreklere… Yalanlarım vardı benim tüm gerçeklere inat Söylemekten bıkmadığım kendime…! Hayallerim vardı kurduğum, sana dair Söz geçiremediğim geleceğimde… Umutlarım vardı benim… Döneceksin diye en çocuk kalbimde… Hak etmediği mutluluklar yaşayan Bir gönül taşırdım ben yorgun bedenimde… Küçük ama hak edilmeyen mutluluklar… Bilmezdi kimse mutluluğu…? Sendin o! İki kelimeydi dudaklarından çıkan Oydu mutluluk, oydu özlem ve oydu aşk! Her şey vardı sana dair içimde ama… Sen yoktun… _______Yüreğimin en yalnız anlarında yanı başımda… Aşklarım vardı benim yaşayamadığım Ben/miydim yaşayamayan yoksa sen/miydin yaşatmayan. Anlayamadığım sevdalar biriktirdim yol kenarlarında Ezip geçerdi insanlar, anlamazlardı seni, beni, bizi… Anlamazlardı yüreğimizi, Anlayamazlardı bitik benliğimizi… Yalnızlıklarım vardı benim farkında olmadan cebime attığım Bir tek sen yoktun, Mevsimlerin yoktu, İlkbaharın yoktu… Senle ilgili anılarım bomboş umutlarla doluydu Unutulsun diye kaldırdığım tozlu raflara doğru…! ! Hep gülümseyen bir maskem var şimdilerde yüzümde Geceleri takmaktan yorulduğum sadece… Korkularımın en tepesinde taşırım aşklarımı ben! Unutmadan, alışmadan… Hatta her gece hatırlayarak gözlerini Aşk… Tozlu raflarda okuyup bitirdiğim bir kitap şimdi! Sıra korkularda…
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Nesrin NAZ (Karaduman), 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |