..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Kendinden daha uyanýk insanlarý iþe aldýðýn zaman, senin onlardan daha uyanýk olduðunu kanýtlamýþ oluyorsun. -R. H. Grant
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Günlük Olaylar > Onur ÖZCAN




19 Aralýk 2008
Türkiyem Türkiyem; Cinnetim  
Onur ÖZCAN
Caným Türkiyem hatta Türkiyem Türkiyem cinnetim benim eþsiz milletim. Ey Okur!!! Kemik Sýzlatma Teknikleri(KST) dersimizin bugünde sonuna geldik. Bir sonraki Kemik Sýzlatma gününde birlikte olmak dileðiyle…


:ADFF:

E
veeett Mart 2009 yerel seçimlerine günler kala kapýdan baktýrmaya/kazma kürek yaktýrmaya(fakat canlý yayýnlarda)devam ediyor.
Kaldýrýmlar sökülüp takýlmaya,asfaltlar bozulup yapýlmaya,bayraklar asýlmaya,vaadler uçuþmaya,yardýmlar yapýlmaya,beyinler ace’lenmeye(ayþe teyze de olacak ama) baþladý bile. Gözümüz aydýn bir yerel seçim daha görecek Türkiye meydanlar coþkuyla doluyor mutlu huzurlu bir devlet tablosu karþýsýnda çoook mesuduz hemde çokkk.
Kim bu tablo karþýsýnda mesud olmaz ki çocuklar gibi þeniz seçimlerden bir ay sonra olacak 23 Nisan etkinliklerinde bile bu manzaralardan daha azýný göreceðimizin garantisini verebilirim…

O kadar suni o kadar iþtah kapatýcý o kadar ciddiyetsiz ki bütün olup bitenler
Her zaman olduðu gibi hayretler içerisinde izliyorum.

Bu tablolarý ve öncelerini bilenler bilirler çok kiþi de küpü ziynet malzemesiyle doldurmalarýnýn akabinde ülkeyi terk etmek bir yana baþýný bile aksi istikamete çevirmeden ya da siyasi çevreleme/çerçeveleme den bu ulu görevden,bu insani görevden,bir an olsun ayrýlmadan çalýþma azimleriyle karýnca/arý v.s bilimum çalýþkan hayvanlara taþ çýkartmýþlardýr.

Çünkü insan sevgisi(??)var...

Allah aþkýna insan sevgisi olmasa borç parayla kömür alýnýp yardýma ihtiyacý olanlara(?) verilir mi?

Ýmreniyorum yahu.

Ben de siyasetçi olacaðým bende yýkýp dökeceðim ben de meydanlarý dolduracaðým diyor izleyen þen çocuklar yada çocuk hissedenler(?)

Kafamý kaldýrýp televizyona bakýyorum,gündemde komþudan haberler elimi gazeteye uzatýyorum,komþudan haberler yahu nedir bu falan filan derken olayýn içinde buldum kendimi meðer halk birbirine kenetlenmiþ bir olmuþ haklarý için devler(t)e çýr çýr çýðýrýyor ne kadar kulaða hoþ geliyor deðil mi.

Komþu komþu huu diyor bütün dünya ne oluyor?
Haklarýmýz için diyorlar adamlar haklý.

Bir boþluk hissediyoruz kaldýðýmýz yerden derhal devam ediyoruz

Bir koyun

Bki koyun

Üç koyun.

Lakin fark etmeden birde bakýyoruz kii kendimizi sayýyormuþuz
bu düþünce (düþünce) aklýma sükut-u hayal’e uðramýyorum/uðrayamýyorum/neden uðrayayým….

Biri kalabalýktan fýrlýyor diyor ki;
Yahu biz bunlarý denize dökmemiþmiydik?
oradan sayýn bakaným hemen cevap veriyor.

(AB sürecinde siyasi müttefik olacaðýmýz ülkelere tarih kitaplarýnda hakaret edici biçimde yer verilemez” Yani vatan topraðýný iþgal eden Yunanlýlara sýkýlan ilk kurþun, Ýzmir’de her türlü katliamý, tecavüzü ve iðrençliði yapan Yunan askerinin denize dökülmesi gibi konular AB müttefikimiz Yunanistan’ý rencide ediyor.)

Bilmiyoruz ki ne dediðimizi,ne yaptýðýmýzý,kime yaptýðýmýzý,neden yaptýðýmýzý,ne söylediðimizi,ne için burada olduðumuzu,meydanda neden toplandýðýmýzý…

Biz ancak þeyi biliriz o sosyetik oðlan gece burada mý? off kýza bak bundaki para bende olsa Ýstanbul’un kralý olurum v.s vs gibi basit/iðrenç/nahoþ/az mayhoþ/çok sarhoþ kalýplar.

Kimden bekliyorsun kenetlenme,kimden bekliyorsun yerel seçmece kimden neyi beklediðini biliyor musun?

Yahut farkýnda mýsýn?

Caným Türkiyem hatta Türkiyem Türkiyem cinnetim benim eþsiz milletim.

Ey Okur!!!

Kemik Sýzlatma Teknikleri(KST) dersimizin bugünde sonuna geldik.

Bir sonraki Kemik Sýzlatma gününde birlikte olmak dileðiyle…

Onur ÖZCAN



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn günlük olaylar kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Türkiyem Türkiyem;cinnetim


Onur ÖZCAN kimdir?

Güncel köþe yazarý


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Onur ÖZCAN, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.