Dünyada insandan çok aptal var. -Heinrich Heine |
|
||||||||||
|
Aşkını hüznünü sevincini dökerdi dizelerine Paylaşırdı kağıtla duygularını kimi zaman beyaz sayfa,kimi zaman ağaçlar, kimi zaman taşlar bağrında saklardı mısralarını Gönlünü aktarır yüreğini dökerdi, gizleyemezdi. Kolay deyildi içini kavuran sebepleri yüreğinde taşımak Öyle şeyler vardıki içinde paylaşmalıydı Kim bilir belki bir mahmur bakışlıya,belki doğaya belkide yaradana aşıktı. Bir gün bir tenhada rastladım şaire sormak istedim damla damla kağıda dökülen gözyaşlarının sebebini bilmek istedim. başını yavaşça kaldırıp ıslak gözleriyle yüzüme baktı ve BAK dedi susuyordum soramadım bakışlarım konuştu haykırdı adeta Neidi yüreğindekiler,içini kavuran ateş, seni yazmaya mecbur kılan sebepler? susuyordu yüreğini hissediyordum şairin yine başını kaldırıp hüzünlü bakışlarıyla gözlerime bak dedi. Dehşete düştüm inanamadım sadece gözler konuşuyordu onu anlayabiliyordum çünki Karşısındaki de bir şairdi. ŞULE YÜKSEL
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © şule, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |