"Ne elbiseler gördüm, içinde adam yok, ne adamlar gördüm sırtında elbise yok." -Mevlana |
|
||||||||||
|
Kocaman dünya üzerinde ki nadir bulunan çiçek. Bu gönlüm seni hep sevecek, Sen sevgi dallarıyla süslenmiş bir DEMET. Benim canım dostum, arkadaşım, Sevdiğim, narin kelebek. Oturduğun kentin denizine benzer sözlerin, Kimi zaman dalgalı, kimi zaman durgun. Ama her halinle sen benim engin denizim. Sen benim can dostum Demet’im. Kocaman bir yüreği var biliyorum, O kacaman yürekte bana ayrı bir yer var Benim kocaman yüreğimdeki yeri kadar Arasıra etrafını hüzün sarar. Ozaman canım beni arar. Canım sen olmasan koca dünya ne işe yarar. Canına, yüreğine dostluğuna sağlık. Seneleri beraber aştık. Seneler önce karşılaştık, Sonra anlaştık, Şimdi bir birimize çok alıştık. Anladık bizimki en güzel arkadaşlık. Canım dostum Demet’ime
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © ELCiN ORHAN, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |