Bilgi sakalla ölçülmez. -Moliere |
|
||||||||||
|
ben yalnızken hiç düşünmedim hayatı kalbimde hep seni taşıdım olmadığında hiç görmedim baharı gözlerin olmadan ne yapayım. Ben kainatı sende tanıdım gülün kokusunu teninde buldum hep toprak diye sende açtı yeşeren dallarım ruhun olmadan ne yapayım söyle bana! Yeter ki söyle bana neresinde anlamı sensiz ömrün nereden bulurum ellerinin sıcaklığını hangi ışık hangi alev söyle bana! Kainat beyaza boyandı şimdi sensiz narinliği ne yapayım güller açmış bahar gelmiş oysa anlamsızca kalakalmışım ne yapayım söyle bana! Yine de söyle bana hayalin bile değiştiriyor memleketimi kuşlar sana uçuyor güzelliğin için ve ben yine sana döküyorum içimi Sensiz bu ömrü ne yapayım söyle bana! Ayrılmış olsak da sen yine söyle bana mutluluğun adresi hep sana çıkıyor bir labirentte kaybolmuş seni arıyorum hangi yolu tutsam sonu sensizleşiyor güzelliğinin kuytusu neresi söyle bana! Hangi rengi seveyim gözlerinden uzak hangi şarkı sesinin yerini tutacak ayrılık sinemi yakmış olacak kalbimdeki yangını ne yapayım söyle bana! Ve o gün geldiğinde son sözüm adın olacak SENSİZ CENNETİ NE YAPAYIM SÖYLE BANA! SENSİZLİĞİ SIĞINAK BİLMİŞİM YAZIK BANA! SENSİZLİĞİ DE SEVMİŞİM YAZIK BANA!...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Mahmut Sefa, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |