"İçtenlik bütün dehanın kaynağıdır." -Boerne |
|
||||||||||
|
Başkaldırıyorum kahpe devrana Çileler,hileler boyum aşmıştır Başkaldırıyorum alçak dünyaya Adilsin,yücesin,Türksün dediler Soframda doydular nankör kediler Şerefsiz ibneler başım yediler Başkaldırıyorum kahpe devrana Bayrağım altıda arsızlıklara Irkıma küfreden kansızlıklara Kıymetim bilmeyen azınlıklara Başkaldırıyorum alçak dünyaya Mazluma cennettir benim mertliğim Münasip yerlere battı sertliğim Aleme faşistmiş benim Türklüğüm Başkaldırıyorum kahpe devrana Yedibin senelik ulus halkmıdır Aynalara bir bak yüzün akmıdır Sırtından vurmaklar Türke hakmıdır Başkaldırıyorum alçak dünyaya Türke hak vermeyen insan hakkına Dost görünen düşman nato paktına Emperyalistlerin kanlı tahtına Başkaldırıyorum kahpe devrana Göklere kazındı isyanı celal Kanlı bir bayrakta bembeyaz hilal Uzanan elleri kesmektir helal Başkaldırıyorum alçak dünyaya Delikanlı benim kalan tek yine Sosyalist,demokrat yorgun fikrine Riyakar mollanın şirret zikrine Başkaldırıyorum kahpe devrana Garbından tutupta ta ki şarkına Dünyanın devranın dikem çarkına Aşşalık milletler varsın farkına Başkaldırıyorum alçak dünyaya Hoş görümden daim çektim külfiyet Baş eğmesin asla asil zürriyet Turana,Kurana yok mu hürriyet Başkaldırıyorum kahpe devrana Akıllı ol koçum barış ağızdır Üstte mavidir gök toprak yağızdır Anan,baban,deden aslı Oğuzdur Başkaldırıyorum alçak dünyaya Karaosmanoğlu değmesin kemlik Soy,sop aranırsa gözlerim demlik Altım,üstüm Türktür aramam kimlik Başkaldırıyorum çıkın karşıma
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Ali Göksel Karaosmanoğlu, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |