Her şey ancak sevgiyle satın alınabilmelidir. -Andre Gide |
|
||||||||||
|
yuttu sevdayı gittin gözüme gözükmek en hoş lütuftu ki; yalnızlığın en halsiz hali bu.... terkedilmişlik buhranlar devirdim ben ıssızlığı ısıtıp ben oldum yoğun kıvamlı bir şerbetken sevdim dünyayı yoğun kıvamlı ıstırap peşi sıra yanımda hep durdu gittin ya en yakınımdaki ıstırap eşiğimden süzülüp zihnimde sefa buldu sefa bana değil yoksunluğuna denk durdu feryatlandı bilinç anlamlandıramadı tüm yaratıyı belki falsolandı ıssızlığa kokunun sindiği son yastığa isim koydu kafamı kaldırıp mimledi şehrin üstündeki nemden perdeyi hikayata dahil oldu istanbul....esmer buluttu yuttu sisten arta kalanı
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © d.demir, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |