Paul'un Peter hakkında söyledikleri, Peter'den çok Paul'u tanımamızı sağlar -Spinoza |
|
||||||||||
|
Şimdilerde içtensizlikler en büyük eksikliğim Ve dilsizliğim sürüyor içimde fırtınam yıkılsa da duvarlarım, Dayanabiliyorum mu ne sence? neden deyince savurdun herzaman beni "kasma fazla" içimi telkin ettim aynı böyle fakat kasvet oturuverdi Bende kustum dışarı değilde içime, geri bi bakta gerçek benim görebilirsin belki Umursamazlık sınırla kesili, adın tenimde, derimde değil daha derinde kazılı, Dünyevi olan o hislerin hazla bezeli lanet olsun... Hadi duam hadi "adımın anlamı" onlar ile başa çık!, Adını anmak "adının anlamı" eşittir benim yaşantımdı, Şimdilerde yanıma yaklaşanların yüzündeki benim sıkıntım mı?, Anlatmak isterim içimi bunca denli güçlü dostum var mı?
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Hami Öztürk, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |