Yaşamım boyunca, ondan birşey öğrenemeyeceğim kadar cahil bir adamla karşılaşmadım. -Galilei |
|
||||||||||
|
niye sevmedin beni edirneden vana kadar ararım sevdiğim seni dağ başının selvisinden araştırır mernisinden yüzonsekiz servisinden sorarım sevdiğim seni aşkın taş yığdı safraya düştüm birinci bafraya karpuz diye kor sofraya yararım sevdiğim seni işi gırgıra vururum çalışmaz hep boş dururum peşin sıra koştururum yorarım sevdiğim seni aktır piri mugan gibi saçlarım var urgan gibi sımsıcak bir yorgan gibi sararım sevdiğim seni sevdam ilk birinci fasıl ip bulayım gelde asıl istemişsen şimdi nasıl kırarım sevdiğim seni aynada dur ki dikize raslarsın benden tek ize ve hatta saat sekize kurarım sevdiğim seni yokluğunda bağırırım inler yardım çağırırım köfte gibi yoğururum kararım sevdiğim seni gülümsemen eş goncayla başka sev besler yoncayla makinalı dabancayla tararım sevdiğim seni..aah amaaan aman oooy...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © demir can, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |