Gene gel gel gel. / Ne olursan ol. / ... / Umutsuzluk kapısı değil bu kapı. / Nasılsan öyle gel. -Mevlânâ |
|
||||||||||
|
Yerle bir oldu birikimlerim Bütün efendiliğim Gururum… Sudaki kendi aksime hayrandım Hayrandı insanlarda bana Geldin bulandırdın suyumu Bir simya bu Veya bir tılsım Ayaklarımın feri kesildi Kalbim bir garip Gözyaşlarım zamansız akmakta Bir lanetin yanlış algısı ise Tüm yaşananlar Nasibim Defne ağacının gölgesinde Okçu olmaksa eğer Ne gam? Altın lirimle seni anlatırım sana Şair olur şiirler yazarım Bir şehla bakışına… Gözyaşlarımla sularım köklerini Her zerren ben olursun Sonra kök salarım toprağa Gövdemi yaslarım gövdene Ben susarım Rüzgar söyler şarkımızı… Tayfun Akyürek
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Tayfun Akyürek, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |