Bir dost nedir? Öteki ben. -Zenon |
|
||||||||||
|
düşümde deniz gözleri vardı beyaz elleri ve saçları sevda kokan buram buram. Düşünceli yürüyordu şehrin sokaklarında ve şehir dar geliyordu sanki ona. Yüzünde hüzün elinde bir gül vardı umarsızca tuttuğu böylece yürüdü yürüdü sonra güle takıldı bakışları yaşlar süzüldü deniz gözlerinden gülü okşadı öptü öptü ve yere bıraktı. ardından kaçarcasına uzaklaştı. Uzunca süre görmedim derken bir gün yine aynı yerde rastladım bir şeyler arıyordu sanki yitirdiği sevdiği unutmak isteyip de unutamadığı ve gülü gördü birden yere bıraktığı solmuştu ama o hala bir güldü eğildi narin bacakları üstüne gülü avuçlarının içine aldı yavaşça dudaklarına götürdü bir öpücük kondurdu gülün yüzüne. İşte o an şimşekler çaktı gökyüzü karardı ortalık toz dumandı elindeki gül açmaya başladı açtı açtı açtıkça bir insan yüzüne dönüştü ağlamaya başladı düşlerimdeki kız yüreği taştı şaşkındı çıldırmış gibiydi gökyüzüne doğru baktı ve bir çığlık attı avuçlarında tuttuğu gül artık bir volkandı. Volkan Baykur
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Volkan Baykur, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |