Umutlarım her zaman gerçekleşmiyor, ama yine de her zaman umuyorum. -Ovid |
|
||||||||||
|
I-YORGUN Yılgın gözlerle Nereye baktığımı Bilseydim eğer, Kaybettiğim seraba Sorardım benliğimi, Kimler satar anlardım Pazarda ipliğimi II-ZAMAN Yutar zamanı Us’umda kara delik, İlhamım şaşkın… Kusuyor en dibine Zehrini esrik aşkın, Ve ufkumda gri hat Cellâdım kadar rahat III-GERÇEK Asılır kirpik Bebekten hıçkırığı Lav olur damla, Avuçlarımda yangın, Boğulur nisanlarım, Kan tükürür tefekkür Yırtılır nasırlarım IV-YALAN Yalan zeminde Yükseliyorken dünya, Yalındır gerçek Geceden daha kara, Düşünce ruhun dara Bulanık düşüncede Kepçeyle doğru ara
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Abdurrahman Boyacı, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |