Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim. -Cervantes |
|
||||||||||
|
Bu sonbaharın kararsızlığı beni boğuyor. Yaprakların yerlerde oluşuna neden sevinirim ki ben. Anlamsızca bu kasvetli havayı seviyorum neden? Bu kokuyu duyunca, Ceviz yaprakları arasından geçerim her seferinde. Sarı ceviz yapraklarını canlandırma umudu mudur Bu yağan yağmur, kuruyan yapraklar üzerine yağar durur. Kuşlara sarı ışıktır, sarı sonbahar. Bilirler onlar soğuk kış yakındır. Tanrım baştan yaratır, bahara hazırlar bilirim sonbaharla doğayı. Bu gönlüme de bir sonbahar nasip etse. Önce kurutup içimi, savursa her bir şeyi Kalmasa sonbahar bitiminde sonundan eser. Sonra yağsa yağmurlar, artık iyice sulanmış bir gönlüm var. Tanrım bir çiçekli bahar ver. Bir papatyalı, bir yoncalı, baharıma hazırlık mı? Bu hiç bitmeyen sonbahar... Elçin Sonbahar
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © ELCiN ORHAN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |