Yalnızca hava, ışık ve arkadaşın varsa hiç üzülme. -Goethe |
|
||||||||||
|
Şahdamarıma kadar narkozlu şu an bedenim Halsizim, canım yanıyor, kendimde değilim şu an; Yeniden doğar mıyım küllerimden bilmiyorum. Ölünün mahşeri beklediği gibi bekliyorum Azrail'in gelişini Canım yanıyor, örtün üzerimi katran karası topraklarla... Gözlerin mezarım oldu, bakışlarınsa tabutum Biçare hayatımın son demlerini yaşıyorum artık Damarlarımda zehri dolaşıyor elindeki şarabın Gözlerini istiyorum, ölmeyi istiyorum... Bir cennet düşlüyorum ki içinde sen varsın Hurilerden daha asude, billurdan daha naif Erguvanların açışıyla çıkıyorsun karşıma Yaslanıyoruz Cennet-i Ala'daki zümrütten tahtımıza... Ey sevgime karşılık alamadığım fani insan! Uyu bu dünyanın çirkeflikleri arasında uyu Uyu ta ki Cennet-i Ala'ya varıncaya kadar uyu Ama bil ki uyandığın zaman beni göreceksin ilk önce karşında O an anlayacaksın seni ne çok sevdiğimi inan ki Hadi Sırat-ı Mustakim'e varıncaya kadar uyu Uyu bedeninden bir parça koptuğunu anlayıncaya kadar uyu... Çanakkale 18 Mart Üniversitesi... Saffet Kızılay
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Saffet Kızılay, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |