Işık verirseniz, karanlık kendiliğinden yitecektir. -Erasmus |
|
||||||||||
|
bir gölge oyununda başrolleri paylaşıyorduk ya kacardın kovalardım yada gölge etmeni bekler başka ihsan istemezdim.......Karşılıksız koşuşturmalarla geçti bir kaç sahnem hep eksikliğiydi güneşin batışı yada yağmurun erken gelişi! beni senden bilirdi ayak izin ve sana giderdi ardınsıra ayak izim gözlerine düşme telaşesi içinde ya ardına bakarsan.... birikmiş onca hayaller sırtımda ağır bir yük hamalıydım hayallerimin gülüşünü her duyduğumda biraz hafiflerdi sanki yüküm bana sorsalar bana güler bana konuşurdun beni bilseler sana güler seni konuşurdum ya..... bazen saatlerimiz tutmaz ya sen bir dakika ileri olurdun yada ben bir dakika geri sana koşmakta güzeldi sevgili geçen bir dakikaya inat akrebide severdim yelkovanıda onların işide oydu ya utandırmazdım biri sendin biri ben.....
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Resul unal, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |