..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Dünyanın her tarafından öğretmenler insan topluluğunun en fedakâr ve muhterem unsurlarıdır. -Atatürk
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Kiler

Zeynep Küçük - Kiler
Site İçi Arama:

- KILER -

Kışın kullanmak için kilerime sevgi, umut, özlem, hasret koydum. İhtiyaç duydukça kullanmak için.

Sultan Ahmed'e Şiir (ABDULLAH GÜNGÖR) Özlem Şiirleri 

Sultan Ahmed,tâ ilk çocukluğumdan itibaren benliğime derin bir şekilde tesir etmiştir.Başka şiirlerimde de vardır.Belki dahada olacaktı.Türk Medeniyyetinin Şahika'sıdır diye düşünüyorum.

Ey Hayat,ben Hiç Senin Olmadım Ki! (Orhan ELLİSEKİZ) Başkaldırı 

Ey hayat,/ Sen ki, / Mahşeriyet-i zemheri! / Bir bardak suda kopan fırtına, / Tahtı payidar olamayan Kanuni /Yıkışımlar arasında bocalayan koca çınar ağacı...

Bir Balığın Kuyruğuna Takıldı Düşlerin Zamanla Sevişmeleri (Atilla Güler) Bireysel 

bahçelerde saklandı çocukluğun çırılçıplak sevdası / bir elma çaldı ağaçtan irade

Deli mi Ne? (Seval Deniz Karahaliloğlu) Başkaldırı 

Baş parmağımın tırnağını ile işaret parmağımınkini birleştirip, Toplu iğne başı kadar deyip göstersem, Başım fena halde dertte. Biliyorum, Yine sarkıtacaksın alt dudağını deve dudağı gibi

Dostluğum Düşmüş Gamzelerine... (Sihem Tachouli) Sevgi ve Arkadaşlık 

Kimi zaman dalarız hayatın temposuna,tsunami gibi alır götürür ruhumuzda her ne varsa..Unutuveririz dostlarımızı, / onlar bizi unutmasa da... / Her zaman bir sıcak gülüşün hayatınızı ısıtması dileğiyle MUTLU YILLAR...

Uykularında Sev Beni (Kâmuran Esen) Aşk ve Romantizm 

Sen / Dağ doruklarında kalmış / Kırılmış bir dalsın yüreğimde, / Ya da / Suyu özlemiş / Ve dalından kopmuş / Bir yeşil yaprak.

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.