..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Yaşamın her anı hakkını ister. -Goethe
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - sanrı

yeşim kırlı - sanrı
Site İçi Arama:

- SANRI -

....

Anlatması Zor / Yokluğunu (Kâmuran Esen) Bireysel 

Yokluğun, anlatılmaz.

Galiba Aşk... (Vahan İSAOĞLU) Aşk ve Romantizm 

Her aşk yüklenmiş kırmızı gülü sana getirmek isterken. / Karşına gelince, sadece al yanaklarının sıcaklığında gönlümü ısıtabilmekti galiba aşk. /

Kelebek (gönül alagöz) Garip 

Burada yeniyim.Ve oldukça da acemi.Bir şiirim paylaşmak istedim.Teşekkürler...

Sen Giderken (Fatih) Yeraltı 

Gitmeler üzerine yazılmış birkaç satır..

Kanatlar (1) (gonca) Aşk ve Romantizm 

yeşil evren gözlere...

bir destan ve bağışlayış (SeRkAnCa) Aşk ve Romantizm 

İnsan yaşamına neler sığdırıyor isterse / Güneşli bahçeler ,yaz akşamları,sonbahar parkları / Ayazlı kış akşamüstleri,dostluklara yolculuklar, / Ay tutulmaları,karanfiller güller ve daha niceleri. /

Akşamdan Kalma Yaralarım... (İmdat Özcan) Başkaldırı 

Sis basanda tenhasını gençliğimin / / Şehir / / Yenilgiler kuşanmış savaşçıdır / / Bütün yükü sırtımda... /

Nerdesin (İlke ERSOY) Lirik 

... / Hiç kimse sen değilsin, kimsesizsin / Suya yangın türküler gibisin /

Unut Beni Aşk Yarası (İlke ERSOY) Bireysel 

(Ağırlaşan göz kapaklarımın iftirasıdır uyku / Ve en hazin bekleyiştir; / gün ışığı kokan rüzgârlar boyunca susmak!)

... (N.Nedja İvanic) Aşk ve Romantizm 

. . .

Via Crusis (ÖzgeCan) Yeraltı 

___ İnanma tatlım, martılar bu yalanı her vapura söyler____

İdam Mangası (KORAY KARAMANLI) Yaşam 

İdam mangasıydı, elleri tetikte. / Adımı bile sormadan, delik deşik yüreğim / Gözlerime bakamadılar bile /

Acı Resim (Tayyibe Atay) Lirik 

yaz günleri / daha az yaksın diye güneş / toprağa yakındır / kenar mahalle evleri... / /

Seni Özlemenin Kitabını Yazabilirim (Kâmuran Esen) Erotik 

Sen bana / yalnızca / Ve sadece / Kahpe sensizliği sor / Rezil beklemeyi / özlemeyi sor. / Tanrı şahidimdir / Kurda / kuşa / Dağa / taşa bile anlatabilirim. / Demem o ki / uzaktaki yakınım: / Vuslatlara yabancıyım, / Ama, / Seni öz

... (N.Nedja İvanic) Aşk ve Romantizm 

. . .

Ses (İm) Duvardan Düştü... /... Kaldırın (pelin onay) Aşk ve Romantizm 

kandır(ma) sın beni şiirler, / yokluğumu isimlendirmeye gidiyorum

Ey Sevgili (KORAY KARAMANLI) Aşk ve Romantizm 

Bir dahası olmadı. / Sular temizlemedi. / Binlerce ter kokusu vücudumda. /

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.