..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Deney, herkesin hatalarına verdiği addır. -Oscar Wilde
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Phoenix

jade - Phoenix
Site İçi Arama:

- PHOENIX -

uzaklarda kalmış bir efsane gibidir yaşanmamış yaşamlar......keyifin içerisinde zaman,zamanın içerisinde hüzün hüznün içerisinde gülüşler olmalı

Yokluğuna adandım (Birkan ASKAN) Özlem Şiirleri 

Mahkumluğumsun, Varlıkta yokluğum, Yalnızlığım, Suyun bekleyiş çarpanı sesinden, Nehirler doğuran suskunluğumsun...

Senin Yarın Benim (senin yarın benim) Başkaldırı 

Deli Mavi (Birkan ASKAN) Anı 

Kalkıp başımda bekleme, / Umut terapi gerektirir, / Kaybolup rüzgarsı,/Mevsiminde ezberi, / Fenerleri yaksan diyorum, / Denize düşsen şöyle hani....

Ya Sen Yoksan (Elif TUNÇER) Aşk ve Romantizm 

varlığınla yokluğun çarpışıyor.....

Edepsiz şiir (SÜLEYMAN GÜNER) Erotik 

belki de sonu yoktu / bu oyunun... / koyun yazsa... / koynuna girerlerdi / oyun yazsa / ebe bellerlerdi... /

Artık Yeni Bir Hayatın Kırıntılarını Biriktiriyorum... (seblâ) Anı 

Düş Olmaktan Çıksın Düşlerimiz (Atilla Güler) Erotik 

dur! / acele etme! / dizginle biraz / şaha kalkan sabırsız duygularını

Adım Fernandes Federico (Mehmet Aydın) Öyküsel 

Seni ben ayıkladım onca kılçığın içinden ...

Yokluğunda Ben (Kâmuran Esen) Aşk ve Romantizm 

Bir karamsarlık kaplar içimi yokluğundaDüz yolları hep yokuşa vururum.Sarı sonbaharın hüznü dolaşır damarlarımdaAğlayan çocukta sızlayan yüreğimi,Gidenin arkasından el sallayanın yalnızlığındaHasretini bulurum.

Rast - U - Rast (Ali Vahip T.) Anı 

ne yapalım nerden gidelim / / rast-u-rast / / uykulu yorgunuz / / kalbimiz aşka susamış / / sanki çıplağız / / kafamız karışık / / ne yapalım nerden gidelim / / rast-u-rast /

Hükm - Ü Veladet (Gökçehan Daçe) Destan 

Belki buna gerek yok...

Gözyaşından Sevda (Gecehan) Aşk ve Romantizm 

Hangimiz zavallıydı bilmiyorum / Sen ağlarken / Ben gülerken... /

Aşk Kapıyı Bir Kere Çalar (Atilla Güler) Aşk ve Romantizm 

rüyalar çaldı bütün renkleri…bir sen kaldın bana / ey kırmızım! tadın bunca zamandır içimde

Sürgün Yemiş Yürekler... (Özgür GÜNEŞ) Deneysel 

/ hem cok yakinlardan , hem pek uzaklardan, / elin elime degmemis ,gözüm gözüme bakmamisken.. / zamansiz biz mayisda... / tüm gücümle yağdim üzerine.. / sirilsiklamdın...

Cennet Düştü (ese ese) Bireysel 

cenneti kuşatmışlar...

Suskular (I) (Birkan ASKAN) Bireysel 

Çoğul birikmeler sallantıda, /Muska korunağı gözlerim, / Kızlarını kaybeden bir şehrin, / Alkol sınırında aşılan..

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.