..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Bir ülke bağımsız olmadan, bağımsızlık da erdem olmadan ayakta duramaz. -Rousseau
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - seblâ
seblâ - ve bir düşman daha kazandım ben
Site İçi Arama:

Ana Sayfa
  Zerdali Ağacı... (seblâ) 11 Ağustos 2006 Bireysel 

Peşine takılıp gidemediğim umutlarımın arkasından öylece bakıyorum. Ağlayasım yok çünkü artık göz yaşlarım kurudu. Son birkaç damlayı cenazeme saklıyorum. Sen biliyor musun ölüler bile ağlarmış ölüme. Ne acı ki bir düşün.

Özgürlük Bir Sevdaydı... (seblâ) 11 Ağustos 2006 Bireysel 

Artık Yeni Bir Hayatın Kırıntılarını Biriktiriyorum... (seblâ) 4 Temmuz 2006 Anı 

Sevda Devranda Yürür... (seblâ) 17 Ocak 2006 Başkaldırı 

mert olanı adamı gelip sineden vurur / namerde rastlayıp hep sırttan vurulmuşuz...

Sana Son Bir Şiir Daha Yazacağım... (seblâ) 8 Aralık 2005 Aşk ve Romantizm 

Ve sonra gideceğim hayatından, / Bu yürekten, bu şehirden, belki bu dünyadan /

Ölüyüm Bugünlerde... (seblâ) 8 Aralık 2005 Bireysel 

Romalı canilerin baltaları var ellerinde,

Seni Kendimden Çıkardım; Geriye Bir Ben Kalmadı... (seblâ) 8 Aralık 2005 Aşk ve Romantizm 

Bu gece, az önce, sen gittin benden, / Ben dur diyemeden, ben kal diyemeden /

Erkek Dediğin Böyle Olacak!.. (seblâ) 7 Ekim 2005 İlişkiler 

Sana ait olduğu hissini uyandıracak sende. Yüreği senin ilk keşfettiğin kıta, bedeni senin ilk kapısını araladığın mabet olacak. Kırpıntı aşkların artığıyla gelmeyecek sana. Ruhu bakir, bedeni bakir, yüreği bakir olacak. Orta malı olmuş ucuz sevişmeler ol

Uzat Ellerini Tut Beni Nolur... (seblâ) 21 Eylül 2005 Aşk ve Romantizm 

Bahar dalından düşen bir kuş gibiyim / Uzat ellerini tut beni nolur / Hep aşağı inen yokuş gibiyim / Uzat ellerini tut beni nolur /

Sevdan Pusuda Düşman!.. (seblâ) 21 Eylül 2005 Başkaldırı 

Gece yarılarında yapışır yakama yokluğun, / Dudaklarımı ısırırım / Kanar acılarım / Kendi kanımda boğulurum... /

Sen Bana Gitmek İçin Gelmiştin... (seblâ) 21 Eylül 2005 Aşk ve Romantizm 

Anlamıştın gün be gün / Kalbimde yetimliğim saklıydı / Nasıl ki mutluluğa namahremdi sefalet / İşte öyle aşk gönlüme yasaklıydı /

Hayalleri Zincirlere Vurmuşlar (seblâ) 21 Eylül 2005 Bireysel 

Çamurlara atmışlar hayalleri / Hayat garip mezat / Hayat esir bir azad / O sürgün gecelere hapsolan gözleri / Aşk zavallı aşk / Al kalbimi kes at... /

Fesleğen Saksısı (seblâ) 21 Eylül 2005 Aşk ve Romantizm 

İlk sözü o söylesin diye beklerken / Aşkı ahmakça, aptalca feda eden biz / Ve o söylenmeyen sözcükler /

Anlamsız Bakışın Anlamı... (seblâ) 21 Eylül 2005 Yaşam 

Solgun ölüm rengi hatıraları bırakarak geldim sana / Arkamda duran somon mazimin yalnızlıkları hatırına /

Defol Kalbimden!.. (seblâ) 16 Eylül 2005 Sevgi ve Aşk 

dokunma satırlarıma aklından bile geçirme/ne doğrum senin doğrun ne yanlışım yanlışın

Aklımda Sen (seblâ) 16 Eylül 2005 Aşk ve Romantizm 

ne takvim, ne yıl, ne zamandayım/sabah kör, akşam sağır, aklımda sen...

Yüreğinden Döküleni Koy Yüreğime!.. (seblâ) 16 Eylül 2005 Aşk ve Romantizm 

yüreğinden döküleni koy yüreğime/çünkü benim yüreğim çoktan sana emanet...

Gel! (seblâ) 31 Ağustos 2005 Özlem Şiirleri 

gözlerimi akşam nöbetlerine dikip, / karış karış duvarlara, kalbimin kanıyla yeminim diye süslediğim sen,

Bir ayrılığın ardından yazılan satırlar...

Anlatır mı her sorunun cevabını dinleyen duvarlar ayrılık mateminin sebeplerini,
Unutturur mu hasrete yenik düşmekten korkan hatıralar ölesiye sevdiğimiz sevgiliyi
Yaşatır mı yeni baştan yazmak olmayan bu romanı kolay gelsin diye başlayıp
Rahat bırakır mı yalnızlığa takılan akrep yelkovan saat geçmeyen zaman bizi

Oyalar mı yapacak ufak tefek işler bulupta kendimizi bağlayıverdiğimiz hayat
Dindirir mi damla damla kanayan yaralarımızın üzerine birkaç gazlı bez ve bir bant
Acıtır mı en umulmadık sevinçlerin arkasından gözyaşları yanaklarımızdan süzülüverir ıslak ıslak
Harcar mı hangi masum günahlara feda ettiğimiz beyazlar giymiş sevdalar ki şimdi yasak

Aldatır mı bir zamanlar nefes kadar yakınken edilen yeminler içine baka baka gözlerimizin
Katlanır mı daha fazlasına yetmez ki biçare kendine has, belki gücü kalmıştır ümitlerimizin
Dayanır mı dün gibi gelirdi çınlayan kulaklarımda sesi ve ellerimin üzerinde ellerinin izi
İnandırır mı bir gün yeniden diye başlayan umut sözleri hangi sebepsiz sözün ardından mutlu eder bizi...

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © seblâ, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 12:11:23