..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Yaşam kısa, sanat uzun, fırsat aceleci, deney aldatıcıdır. -Hippokrates
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Hakan Köse
Hakan Köse - Serâzad
Site İçi Arama:

Yazar Tanıtımı
Bir serâzad şair işte...

Yazısının Özellikleri
Musiki ve şiirin ortaklığını yaşatmak,her zaman şiirde de bir melodi olduğunu düşünürüm, dolayısıyla da benim şiirimin bir melodisi vardır...

Edebi Etkiler
Balzac, Cengiz Aytmatov, Sezai Karakoç, Attila İlhan, Necip Fazıl, Nazım Hikmet, İsmet Özel,

Benzer Yazarlar
Attila İlhan, İsmet Özel, Sezai Karakoç gibi şairleri kendime çok yakın bulduğumu söyleyebilirim ama hiç bir kalp diğer birine benzeyebilir mi?

Özgeçmiş
Hayatını hep bir şiir gibi yaşamış bir adamım ben, ancak hüzünlü şiirler gibi daha çok, yaşadıklarımı bazen bu miktarda bir ömüre sığdıramadığım olmuştur düşünsel anlamda ama yaşadım ve şiir çıkarmaya çalıştım yaşadıklarımdan...Zaten yaşamak aynı bir şiir gibi, bir melodisi olan, belirli düzenlerle yazılan yazgının uygulaması değil midir?

Yazıyorum hislerimi, yazıyorum ve boşluğa bırakıyorum, birileri beğenip alıyor, bu güzel, almıyorlar bu da güzel, sonuçta ben yaşıyorum ve yazıyorum...

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Hakan Köse, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 17:06:22