Yazar Tanıtımı | "Ben zaataline bitap bir kız çocuğu. Elma şekerinin yitik ağdasından bakıyorum endamına. Büyümüşsün, belli..." |
Yazısının Özellikleri | Tek kelime: ÖZGÜNLÜK. Herkes her konuda yazabilir ama bakıldığı zaman işte bu Tuğba'ya ait dedirtebiliyorsam işte o zaman başarmışımdır veya başarılıyımdır. |
Edebi Etkiler | Özdemir Asaf aşığı bir kız çocuğu modunda olan beni, bir gün onun dişi versiyonu olarak görmeyi arzularım kendimce... |
Benzer Yazarlar | Özdemir Asaf |
Özgeçmiş | 1982 Samsun'da başladı serüven. İlk ve ortaöğrenimimi Samsun Vezirköprü'de tamamlamakla birlikte 19 Mayıs Ünv. Amasya Eğitim fakültesiyle başlar Samsun sınırılarından çıkışım. Yatay geçişle yine Samsun ve buradan alınan diplomayla Sakarya'da başlayan ve halen devam eden eğitim neferliği. |
Bulunduğu Yer | Samsun- Sakarya |
|
(1982-...) Bir antolojinin bilmem kaçıncı sayfasında,bilmem kaçıncı olarak görünebilmek ama en önemlisi "yazan"değil,"yazar" olmaya yeltenmek benimkisi.Özdemir Asaf aşığı bir kız çocuğu modunda olan beni,günün birinde O`nun dişi versiyonu olmayı arzularım kendimce. Bilmiyorum artık haddim var mıdır bir zaman sonra,alacağım yolun uzunluğunu hesaba katınca kasılırım.Taklit değil kastım,Asaf kadar özgün olabilme hevesi diyelim.Dedim ya,yol uzun. Bazen ayağım tökezleyecek,bazen yerlerde sürünecek,bazen de kanayan dizlerime aldırmadan tekrar ayağa kalkıp koşmaya çalışacağım ipimi koparmış misali... Haydi uğurla beni...
|
|