Yazar Tanıtımı | edebi hayatım aslın da orta okulda ki edebiyat dersleriyle başladı ve daha sonraları ise benim hayata karşı anlatamadığım duygularımı anlatma olanağı bulduğum kendi küçük dünyam oldu.Bazende ağlamak isteyipte ağlayamadığım anlarda ve bazen de göz yaşlarımdan utandığım anlarda ağlaya bildiğim gözyaşlarımı saklaya bildiğim bir sırdaşım oldu edebiyat ... |
Yazısının Özellikleri | serbest yazıyorum ama en önemlisi ise yaşayamadığım veya yaşamak istediğim şeyleri yani tamamen hayal ürünü olan şeyleri anlatmam |
Edebi Etkiler | Etkilenme herkez aslında kimi okursam okuyayım etkileriniyorum . Üstat Attila İlhanla yaptığım son söyleşimde şunu demişti " Okudukça daha güzel , okudukça daha derin yazmayı öğreneceksin ." |
Benzer Yazarlar | Orhan Pamuk , Selim İleri . Cezmi Ersöz , Erdal ÖZ |
Özgeçmiş | 1985 Hakkari doğumluyum .Trabzonluyum . Şu an KKTC Girne Amerikan Üniversitesi Bilişim Sistemleri ve Yönetim öğrencisiyim . Zamanın Yaşanılması Ve asla ardında kırık bir kaç dakika bırakılmadan yaşanılmasına inanıyorum. |
Bulunduğu Yer | KKTC |
|
Hani bazı şeyler için anlatılmaz yaşanır denirya benim içinde yazmak aynı bunun gibi ben yazılarımda anlatmıyorum veya ben yazılarımda anlatımlar yapmıyorum ben yazılarım da yaşıyorum . Nefes alabildiğim bir dünya benim için yazmak ve ağlaya bildiğim , hiç kimseseye söylemediğim sırlarımı mısra ve satır aralarına şıkıştırılmış bir halde beni okuyan herkezle paylaşa bilidiğim bir dünya...Ve bu dünyanın yaradanı benim . Ve benim kurallarımla dönüyor bu dünya....
Ozan GÖZAÇAN
|
|