..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Ben bir öğretmen değil, bir uyandırıcıyım. -Robert Frost
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - ShadySeKO
ShadySeKO - Shady SeKO
Site İçi Arama:

Son Eklenenler
  Orda 1 Köy Var Uzakta (4 Ayaklılar ) (ShadySeKO) 4 Haziran 2009 Gülmece (Mizah) 

17 yaşlarındayım. Ağustos ayıydı, teyzemlere misafirliğe gitmiştik. Kız arkadaşım, kuzeniyle birlikte annannesi’nin köyüne gidip 1 hafta kalcaktı. Gitmeden buluşuyoruz. Muhabbet koyu, son arabanın saat 6′da oldunu unutmuşuz. Ceydanın kuzeni Nur koşarak geliyor.

Dışardan Gelen Tehlikelere Aldırma (ShadySeKO) 4 Haziran 2009 Gülmece (Mizah) 

Mesaj geldi. Derya okulun bahçesin’de beni bekliyormuş. Ulan bi bodrum, bi inşaat girmediğimiz delik kalmadı, şimdide okul bahçesi. Ben adam gibi biyerde buluşamıycakmıyım. Aslında bi yöndende iyi oluyor, Derya bu konuda çok masrafsız. Diesel gibi çevrimine göre çalışır, benzin yerine motorin yakar.

Karanlık Bodrum (ShadySeKO) 4 Haziran 2009 Gülmece (Mizah) 

Askere gitmeme kalmış 12 gün, vay bee 2 hafta bile değil. Son günlerimde sanki ölecekmiş edasıyla yaşayarak değerlendiriyorum. Şubat aylarındayız hava buz gibi gece saat 01:00 suları, Derya’yı aradım bir kaç duygusal konuşmayla evinden çıkmaya ikna ettim. İkna etme konusunda çok iyiydim çok fazla uğraştıramazlardı beni.

İnsanı İntihara Bile Sürükleyebilir… (ShadySeKO) 4 Haziran 2009 Gülmece (Mizah) 

Hava kararmak üzere. Emreyle 2 haftadır sanal konuştuğum kız’ın yanına gidiyorum 1 saatlik bir yolculuk bizi bekliyor. Otobüs full dolu. En arka koltuğa çöreklendim. ” Nerelisin hemşerim ” diyen koltuk yoldaşımla hiç konuşmadım.

Jelatini Açılmamış Kızlar (Maltepe Gold ) (ShadySeKO) 4 Haziran 2009 Gülmece (Mizah) 

Evden çıktım hava çok soğuk, her yer kar. Kendimce bişeyler düşünüyordum. Ellerim cebime alıştığından, dengemi kaybedip sırt üstü buza çakılmam çok kolay oldu. Başımı kaldırıp sağa sola baktım, varmı lan acaba beni gören diye düşündüm.

Away

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2025 | © ShadySeKO, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 31.01.2025 00:05:49