Gülfem
(izzet) 26 Mart 2004 |
Aşk ve Romantizm |
| |
Hangi pencereden baksam dünyaya,neresinden başlasam her cümleme, farketmez..nasıl olsa herşey seninle başlamalı,seninle bitmeli. Tıpkı bu şiir gibi... |
|
Hep Derdim
(izzet) 26 Mart 2004 |
Özlem Şiirleri |
| |
Ayrılık çaldı götürdü duvardaki saati,yerine çektiği fotografı gönderdi gül dudaklımı kaçırdığı yerden /
Ve ben bir gün yelkovan azıcıkta olsa kıpırdayıvericek yerinden ümidiyle /
Yazdığım her satırdan sonra kafamı kaldırıp bakıyorum saatin resmine...am |
|
|
Gülüşünü özledim tenimi ısıtan,ellerini özledim ellerim gibi,kızgınlığını özledim ateş gibi soğuk gecelerde. Şimdi oturduğun oda,seyrettiğin günbatımı olmak isterdim,seni gören herhangi bir nesne olmak isterdim,ruhum,atan bir kalbim olmasa da olur. Elindeki sigara olmak isterdim,yanıp tükenmek umrumda değil, söndürüp bir kenara atman umrumda değil.Ama beş dakikalığına bile olsa umrunda olmak isterdim,beni tüm gücünle içine çekmeni,elinde nazikçe tutmanı,küllerimi yavaşça dökmeni isterdim. Dedimya kül olup tükenmek umrumda değil, yeterki dumanım damarlarında dolaşsın bir süre,yeterki dudakların değsin tenime..Duman da olsa benden geriye kalan, sonsuza kadar mutlu olurum içinde,sonsuza kadar tasalanmam seni bir daha göremeyeceğim diye. Varsın yarine kavuşamayanlar kahrolsun, ben mutluyum huzurluyum içinde,bedeninde...
|
|