..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Dilerim, tüm yaşamınız boyunca yaşarsınız. -Swift
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - izzet
izzet - Hiç Silmedim Mesajlarını
Site İçi Arama:

Şiir
  Sen Olan İstanbul (izzet) 26 Mart 2004 Özlem Şiirleri 

Ben seni değil, içinde sen olan istanbul'u özledim.

Gülfem (izzet) 26 Mart 2004 Aşk ve Romantizm 

Hangi pencereden baksam dünyaya,neresinden başlasam her cümleme, farketmez..nasıl olsa herşey seninle başlamalı,seninle bitmeli. Tıpkı bu şiir gibi...

Hep Derdim (izzet) 26 Mart 2004 Özlem Şiirleri 

Ayrılık çaldı götürdü duvardaki saati,yerine çektiği fotografı gönderdi gül dudaklımı kaçırdığı yerden / Ve ben bir gün yelkovan azıcıkta olsa kıpırdayıvericek yerinden ümidiyle / Yazdığım her satırdan sonra kafamı kaldırıp bakıyorum saatin resmine...am

Kapat Gözlerini (izzet) 26 Mart 2004 Aşk ve Romantizm 

Kapat gözlerini bak gözlerime ama sadece yüreğinle..

Özledim (izzet) 25 Mart 2004 Özlem Şiirleri 

kül olmak istiyorum,yeterki bir parçam içinde dolaşsın.

Gülüşünü özledim tenimi ısıtan,ellerini özledim ellerim gibi,kızgınlığını özledim ateş gibi soğuk gecelerde. Şimdi oturduğun oda,seyrettiğin günbatımı olmak isterdim,seni gören herhangi bir nesne olmak isterdim,ruhum,atan bir kalbim olmasa da olur. Elindeki sigara olmak isterdim,yanıp tükenmek umrumda değil, söndürüp bir kenara atman umrumda değil.Ama beş dakikalığına bile olsa umrunda olmak isterdim,beni tüm gücünle içine çekmeni,elinde nazikçe tutmanı,küllerimi yavaşça dökmeni isterdim. Dedimya kül olup tükenmek umrumda değil, yeterki dumanım damarlarında dolaşsın bir süre,yeterki dudakların değsin tenime..Duman da olsa benden geriye kalan, sonsuza kadar mutlu olurum içinde,sonsuza kadar tasalanmam seni bir daha göremeyeceğim diye. Varsın yarine kavuşamayanlar kahrolsun, ben mutluyum huzurluyum içinde,bedeninde...

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © izzet, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 22:19:48