Yazar Tanıtımı | 1977 Urfa nın boz ovasında doğdum çocukluğum gençliğim mersinde geçti ilk şiir öykülerimi ilkokul üçüncü sınıfta yazdım şiir atölyeleri çalıştırdım elimden geldiğince toplumcu sanattı yaymak için çabaladım birçok edebiyat dergisinde yazı ve şiirlerim yayınlandı şu an önsöz sanat dergisinde "bir işçinin günlüğü" adlı yazı dizim devam etmekte aynı zamanda kuruyucusu olduğum yeni karanfil edebiyat sanat dergisiyle okurlarıma ulaşma çabası içerisindeyim yayınlanan iki kitabım var "kirpikleri ıslak gri" ve "el izlerim" (şiir) bir çok kitap projem şu an mevcut uygun zamanı bekliyorum... |
Yazısının Özellikleri | toplumcu |
Edebi Etkiler | şair |
Benzer Yazarlar | nazım hikmet, neruda, sabahattin ali |
Özgeçmiş | 1977 Urfa nın boz ovasında doğdum çocukluğum gençliğim mersinde geçti ilk şiir öykülerimi ilkokul üçüncü sınıfta yazdım şiir atölyeleri çalıştırdım elimden geldiğince toplumcu sanattı yaymak için çabaladım birçok edebiyat dergisinde yazı ve şiirlerim yayınlandı şu an önsöz sanat dergisinde "bir işçinin günlüğü" adlı yazı dizim devam etmekte aynı zamanda kuruyucusu olduğum yeni karanfil edebiyat sanat dergisiyle okurlarıma ulaşma çabası içerisindeyim yayınlanan iki kitabım var "kirpikleri ıslak gri" ve "el izlerim" (şiir) bir çok kitap projem şu an mevcut uygun zamanı bekliyorum... |
Bulunduğu Yer | |
|
Bir ayna gibi beton zemine çarparak,
Parçalanıyor, yüzüm
Diline, adımla beraber nefret düştüğünde
|
|