..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Yaşamak için topu toplam altı haftam kalsaydı ne mi yapardım? Tuşlara daha hızlı basmaya bakardım. -Isaac Asimov
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - adem çağman
adem çağman - sessılıge dair
Site İçi Arama:

Ana Sayfa
  Eyvallah Yuregım (adem çağman) 11 Temmuz 2015 Aşk ve Romantizm 

Aşkın Fısıldayısı (adem çağman) 11 Temmuz 2015 Aşk ve Romantizm 

Yalnizlik (adem çağman) 24 Aralık 2012 Aşk ve Romantizm 

Gidiş Sec Kendıne (adem çağman) 8 Ekim 2012 Aşk ve Romantizm 

Korkak Yuregım (adem çağman) 19 Ağustos 2012 Aşk ve Romantizm 

Neyse (adem çağman) 9 Aralık 2011 Aşk ve Romantizm 

Ölüm Olayım (adem çağman) 9 Aralık 2011 Aşk ve Romantizm 

Ben Sana Üşüyorum (adem çağman) 9 Aralık 2011 Aşk ve Romantizm 

Sana İnat (adem çağman) 13 Kasım 2011 Aşk ve Romantizm 

Son Nefes (adem çağman) 13 Kasım 2011 Aşk ve Romantizm 

Yok Be Anam (adem çağman) 13 Kasım 2011 Aşk ve Romantizm 

Varlık - 1 (adem çağman) 29 Ağustos 2011 Aşk ve Romantizm 

Ne Kaldıysa Sessizlige Dair (adem çağman) 26 Ağustos 2011 Aşk ve Romantizm 

ne kaldıysa elimde sessızlıge dair senden vasiyettır ne gıttıyse elımden sensızlıge dair o da birtek senden sebeptir

Sadece Sevdim (adem çağman) 21 Ağustos 2011 Aşk ve Romantizm 

Biri Hayatmı Dedi (adem çağman) 8 Ağustos 2011 Aşk ve Romantizm 

Bilemessın... (adem çağman) 8 Ağustos 2011 Aşk ve Romantizm 

Yakan Neydı? (adem çağman) 29 Temmuz 2011 Aşk ve Romantizm 

Yanıyordu Yüregım (adem çağman) 29 Temmuz 2011 Aşk ve Romantizm 

Bu Son Veda (adem çağman) 29 Temmuz 2011 Aşk ve Romantizm 

Her Hareket Sen (adem çağman) 29 Temmuz 2011 Aşk ve Romantizm 

sozcuklerle ıfade edebılseydım eger
önce romanlar yazardım
huznumle dogmasaydı seher
ben hep gecelerı aglardım....

24.07.2011 15:52:37 şiir 

şiir bence ınsanların cogunlugunun kişiligini yansıtır,bu da benım kısılıgımın bır parcasıdır hanı su sıır cesıtlerı vardır ya dıdaktık pastoral sernest falan dıye her donem yenı bır akımla yenı sıırler ortaya cıkmıstır bence en guzel kısmıda budur ama yanlıs olan bırsey var bana gore o da şiire ve şaire yapılan hakaret
 hakaret ten kastım ınsanların kendı ya da bır baskasının ısmıyle yadıgı ona uygun kafıyeler sozler uydurdugu ve o ısmın bas harflerını alt alta getırerek yaptıkları sovlar bana gore bunların hepsı şaire ve sozcuklere bır hakarettır he dıyebılırsınız buda yenı bır akım olabılır dıye ama ben bu akımın yanında burmak ıstemem eger gelecekte yazılacak şiirler bu sekılde olacak kalemımı kırar ve sessızlıge burunurum yenıden ınsanlarla şiirlerımı paylasım yorum alarak hatalarımızı duzeltmektense kendı yagımda kavrulurum ama cok sukurkı gelecegın boyle bırsey gosterecegını sanmıyorum ınsallah gostermezde
 edebıyatın en sevdıgım konusudur şiir buyuk bır edeple duyguların yogrulması sonucu guzel sozlerın dortluklerın ve ınsanların yureklerıne ve beyınlerıne hıtap eden szocukklerın kelımelerın mısraların ortaya cıkmasıdır kısacası dostlar şiir içinde edep terbıye guzellık ve duyguları yansıtan cok yuce ve buyuk bır sanattır saygılarımla...

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © adem çağman, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 13:04:52