Yazar Tanıtımı | Ressam-Gazeteci-Yazar ve şair.
Sanal ortamın günlük yaşamımızı her şeyiyle kapsadığını düşünüyor ve bir profesyönel olarak bu konuda atılım gösteren her projeyi desteklemek istiyorum.
1969 yılında Ararat yayınevinin Oba Çocuk Yayınlarında çıkan şiir kitabımın dışında kitap yayınlamadım fakat bir bitmiş ve üzerinde çalıştığım projelerim var. Bu sayfada kendi yazılarımın yanı sıra, genç sanatçı arkadaşlarıma da yardımcı olmaya çalışmak isterim. Sanat çalışmalarımı 1980 yılından beri ABD\'de sürdürüyorum. |
Yazısının Özellikleri | Değişiği vurgulamak, rahat ve öz yazmaya önem vermek benim kendime özgü stilimdir diye düşünüyorum. Zaten resim sanatında da dünyada olmayan teknik ve usluplarımla çalıştığım için belki ilgi görüyorum. |
Edebi Etkiler | Her yazarı severek okur, hemen her sanatçının bir özelliği olduğunu düşünerek yorumumu yaparım. İsim vermek bir diğerine haksızlık olmasın... |
Benzer Yazarlar | Benim yaşadıklarımı her hangi bir yazarın yaşadığını sanmıyorum. bu açıdan, kimi bana benzetebilirim ki... |
Özgeçmiş | 15 yıl Ekonomik Bülten gazetesinde, ekonomi va sanat sohbetleri adı altında iki köşemde yazdım. 1991-1992 yıllarında Günaydın Gazetesinde, ABD Mektupları-Chicago Mektupları adı altında köşem vardı.
1969-1970 yıllarında MAY Edebiyat dergisinde ve çeşitli dergilerde yazdım.
Ressam olarak, Amerikan "sanatında Kim kimdir"e kabul edildim, müze sergisi dahil bir çok sergiler açtım, ABD\'de TV\'lerde, gazetelerde hakkımda röpörtajlar yayınlandı.
Şimdiye kadar Türkiye, Amerika ve Almanya\'da 24 sergi açtım. İtalya\'da yayınlanan "Art Diary International" kitabına kabul edilen 64 Chicago\'lu ressamdan biriyim. |
Bulunduğu Yer | Chicago/U.S.A |
|
ŞİİRLER YAŞANIRSA GÜZELDİR...
Çengelköyden bir vapur kalkar
Güneş batmaktadır
Dalgaların ışıltısındaki sır
Arkadaşımın gözlerindeki anlam
Yaşadığım hatıralarım...
Biliyormusun dostum, anılar güzeldir
Anılar unutulmaz
Dostluklar kalıcıdır
Şiirler yaşanırsa güzeldir