..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
"Gülün dikene katlanması onu güzel kokulu yaptı." -Mevlana
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Y. Kemal Erener
Y. Kemal Erener - Düzenli Karmaşa
Site İçi Arama:

Yazar Tanıtımı
Uzun bir eğitim birikiminini hayat tecrübesiyle birleştiren yazar, Türkiye'nin şartları gereği birden fazla meslekte uğraş vermiş ve bu meslek dallarında ileri safhalara ulaşmıştır. Karikatür çizmek hobileri arasındadır.

Yazısının Özellikleri
Deneme ve fantastik öykü türünün en çarpıcı örnekleri; okuduklarınız yaşamınıza anlam katacak, en önemlisi olaylara karşıdan daha rahat bakmanızı sağlayacaktır.

Edebi Etkiler
Rıfat Ilgaz; Aziz Nesin; Nurullah Ataç

Benzer Yazarlar
Aziz Nesin

Özgeçmiş
1954 İstanbul Doğumluyum. Ankara Koleji (1972); AİTİA (1975); mezunuyum. Cilt Bakım Uzmanlığı Sertifikası (1980); Kağıt Üretim sertifikası/Almanya (1988) sahibiyim. Bir çok dergide karikatürlerim yayımlanmıştır. "Düzenli karmaşa" adlı bir kitabım vardır. Uzun süre Üst düzey yöneticilik yaptıktan sonra, 1992 de kendi reklam şirketimi kurdum.

Kişi kendini dışarıdan seyredebilmeli. Yorumsuz, duygusuz. Bunu yapabiliyorsa insanlık görevini tamamlamış demektir.

"Sanat evrenseldir, milliyetçiliği olmaz". Yalnız, tarzlar kültürleri oluşturur.

Yalnızlık Allaha özgü bir olgudur. Fakat ne yazık ki bunu ancak yalnızlığın gürültüsünü hissedenler farkına varır.

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Y. Kemal Erener, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 23:00:52