Yazar Tanıtımı | Uzun bir eğitim birikiminini hayat tecrübesiyle birleştiren yazar, Türkiye'nin şartları gereği birden fazla meslekte uğraş vermiş ve bu meslek dallarında ileri safhalara ulaşmıştır. Karikatür çizmek hobileri arasındadır. |
Yazısının Özellikleri | Deneme ve fantastik öykü türünün en çarpıcı örnekleri; okuduklarınız yaşamınıza anlam katacak, en önemlisi olaylara karşıdan daha rahat bakmanızı sağlayacaktır. |
Edebi Etkiler | Rıfat Ilgaz; Aziz Nesin; Nurullah Ataç |
Benzer Yazarlar | Aziz Nesin |
Özgeçmiş | 1954 İstanbul Doğumluyum. Ankara Koleji (1972); AİTİA (1975); mezunuyum. Cilt Bakım Uzmanlığı Sertifikası (1980); Kağıt Üretim sertifikası/Almanya (1988) sahibiyim. Bir çok dergide karikatürlerim yayımlanmıştır. "Düzenli karmaşa" adlı bir kitabım vardır. Uzun süre Üst düzey yöneticilik yaptıktan sonra, 1992 de kendi reklam şirketimi kurdum.
|
Bulunduğu Yer | İstanbul |
|
Kişi kendini dışarıdan seyredebilmeli. Yorumsuz, duygusuz. Bunu yapabiliyorsa insanlık görevini tamamlamış demektir.
"Sanat evrenseldir, milliyetçiliği olmaz". Yalnız, tarzlar kültürleri oluşturur.
Yalnızlık Allaha özgü bir olgudur. Fakat ne yazık ki bunu ancak yalnızlığın gürültüsünü hissedenler farkına varır.
|
|