Yazar Tanıtımı | Var olan bütün değerlerim ya da değer zannetiğiniz herşeyin altına bir çizgi attım..
Kalın bir çizgi..
Eleğimi hazırladım..bekliyorum..
Cesaretim yok elemeğe,
Geriye hiçbirşey kalmamasından korkuyorum belkide.. |
Yazısının Özellikleri | Kendinizi tanıtırmısınız sorusu kadar zor bir soru ..Görünen ve olan bazen denk düşmediği için anlatmakta zorlanırım çoğu zaman .Tarzım bu olsa gerek.. görünen değil olanı yazmak.. içinden geldği gibi o anki ruh halime göre .. |
Edebi Etkiler | İlk okuduğum kitapların çoğu öykü kitaplarıydı ..ÇEHOV ilk isim. Kısa öyküleri onda sevdim . Ahmet Hamdi Tanpınar , Orhan Veli Nazım Hikmet' de de şiiri. |
Benzer Yazarlar | Beni bütün yaşamdan alıp koparan bütün yazıları ve yazarları okuyorum.. |
Özgeçmiş | İstanbul |
Bulunduğu Yer | İstanbul |
|
Çoçukluğumdan beri bir hayalim vardı.... sadece benim takabildiğim gözlükler olsa ve bütün evlerin içinde yaşananları görebilsem.. gözümün önünden binlerce resim geçerdi.. şimdi gözlüğe gerek duymadan …perdeleri kaldırmaya çalışıyorum .anlayacağınız gözlük çerçeveleri gönül pencerem oldu…. önce kendimden başladım.. her yazıda içimde yaşattığım başka biriyle tanışıyorum..sizlerle de tanıştırmak için buradayım belkide ..
|
|