Yazar Tanıtımı | Hep giden ve arkasında birşeyler bırakan biri olmanın zorluğunu yaşayan biri Recep Akar. Dinamik bir hayat yaşarken arkasında statik ilişkilerini bıraktığını ve başka hayatları ıskaladığını düşünen biriyim ben. Yani hayat genelde yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal yönünde gelişir benim için. Gitmelerin ve gelmelerin hep zor olduğu hayatımı yazıyorum bir anlamda. Ha bir de rüyalarımı şiirlerime yazmayı çok severim. |
Yazısının Özellikleri | Yazdıklarım bir anda yazılmış şeylerdir. Yazdıklarım üzerinde daha sonra oynamalar veya düzeltmeler yapmam. Yani anın duyguları ve düşünceleridir hepsi. |
Edebi Etkiler | Sunay Akın, Edgar Allan Poe, Atilla İlhan, Pablo Neruda |
Benzer Yazarlar | Hepsi olabilir |
Özgeçmiş | 1976 yılında İstanbulda doğdum. 1996 ya kadar da uzun uzun anlatilabilecek ama sonrasi daha uzun anlatilması gerektiği için anlatılmaması daha iyi olan klasik bir çocukluk geçirdim. 19996 yılında dünyaya açılan ben son on yıl içinde durduğum yede duramadım. Mesleğim gereği 69 ülke gördüm. Hala da sayıyı arttırmaya devam ediyorum. Bir yerlerde durmalıyım veya memleketimde olmalıyım diyorum ama olmuyor. Öz gecmişim de gayet öz geçti yani şimdi öz geleceğimi yazmaya uğraşıyorum. |
Bulunduğu Yer | |
|
9 yilda
koca koca gemilerle
3 okyanus 64 ulke
kendimi ararken
donup dolasip
geldigim memleketimde
farkettim ki
batik bir gemiymisim ben
o icimdeki koca okyanusun dibinde
butun hazinesiyle